Μαρτυρία – σοκ από Έλληνα καπετάνιο: «Είδα λάμψη στον αέρα»

Μαρτυρία – σοκ από Έλληνα καπετάνιο: «Είδα λάμψη στον αέρα»

Στην θαλάσσια περιοχή νοτίως της Καρπάθου επικεντρώνονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του αεροσκάφους των αιγυπτιακών αερογραμμών MS 804 που εκτελούσε την πτήση Παρίσι – Κάιρο. Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία Έλληνα καπετάνιου που όπως όλα δείχνουν έδωσε πληροφορίες στο ΓΕΕΘΑ για λάμψη που είδε στην περιοχή.

Σύμφωνα με αξιωματούχους της αεροπορικής εταιρίας EgyptAir, αλλά και της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας στην Αίγυπτο, το αεροσκάφος Α320 που έχει εξαφανιστεί από το ραντάρ, με 56 επιβάτες και 10μελές πλήρωμα έχει πιθανόν συντριβεί στη θάλασσα.


CNN 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Μήνυμα συμπαράστασης ΠτΔ σε Σουηδία: «Ανούσιες, βίαιες πράξεις όπως αυτή δεν έχουν θέση στις κοινωνίες μας»

Μήνυμα συμπαράστασης ΠτΔ σε Σουηδία: «Ανούσιες, βίαιες πράξεις όπως αυτή δεν έχουν θέση στις κοινωνίες μας»

Συντετριμμένος από τα τραγικά γεγονότα στο Örebro της Σουηδίας δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE