Video: Πόσους τόνους κρέατος κατανάλωσαν οι Κύπριοι το Πάσχα - Eκατομμύρια ευρώ σε εισπράξεις

Video: Πόσους τόνους κρέατος κατανάλωσαν οι Κύπριοι το Πάσχα - Eκατομμύρια ευρώ σε εισπράξεις

Είναι γνωστό ότι οι Κύπριοι είναι λάτρεις του κρέατος, με τις γιορτές πάντα να έχουν την τιμητική τους στην κατανάλωση.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, η φετινή χρονιά είχε εκπληκτική κατανάλωση κρέατος στην Κύπρο κατά τη διάρκεια του Πάσχα.

Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος του Παγκυπρίου Συνδέσμου Κρεοπωλών, Κώστας Λιβαδιώτης, οι Κύπριοι καταγράφηκαν να καταναλώνουν αρκετούς τόνους κρέατος , με τις συνολικές εισπράξεις του κλάδου να αγγίζουν εντυπωσιακά νούμερα τα οποία αγγίζουν τα 18 εκατομμύρια ευρώ.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

H πραγματοποίηση της Διάσκεψης των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο, την 1η Δεκεμβρίου 2025, αποτελεί μια στιγμή ιδιαίτερης πολιτικής σημασίας για τη χώρα μας, καθώς εντάσσεται στην τελική προετοιμασία ενόψει της ανάληψης της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ το 2026 και σηματοδοτεί την αναγνώριση του ρόλου και της συμβολής της Κυπριακής Δημοκρατίας στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE