Φωτιά σε αποθήκη εντός Αστυνομικού σταθμού στη Λεμεσό - Λεπτομέρειες

Φωτιά σε αποθήκη εντός Αστυνομικού σταθμού στη Λεμεσό - Λεπτομέρειες

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 1.40 μετά το μεσημέρι την περασμένη Τρίτη 9 Απριλίου, σε αποθήκη που βρίσκεται εντός του Κεντρικού Αστυνομικού Σταθμού Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία που είχε ήδη ενημερωθεί ενώ παράλληλα μέλη της Αστυνομίας ξεκίνησαν την κατάσβεση με τη χρήση πυροσβεστήρων. Η φωτιά κατασβέστηκε 10 λεπτά αργότερα.

Σύμφωνα με τις εξετάσεις, πρόκειται για μία μικρή εστία φωτιάς σε μεταλλικό ράφι, όπου προκλήθηκαν ελαφριές ζημιές στη βαφή της τοιχοποιίας.

Η Αστυνομία, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία, συνεχίζουν τις εξετάσεις όσο αφορά στα αίτια της φωτιάς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

Σε μια περίοδο, κατά την οποία ο Δημοκρατικός Συναγερμός καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές του διαφορές και να προετοιμαστεί για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ηγεσία του κόμματος, επιλέγει να περιορίσει τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Η απόφαση να μην τοποθετούνται τα στελέχη για τα εσωκομματικά ζητήματα, τουλάχιστον μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και δημόσιες αναρτήσεις, δείχνει την προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, πριν από την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE