Σόιμπλε: Δεν θα υπάρξει άλλη ελληνική κρίση

Σόιμπλε: Δεν θα υπάρξει άλλη ελληνική κρίση

Ο Γερμανός Υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δήλωσε σήμερα ότι δεν θα υπάρξει άλλη κρίση σε σχέση με την Ελλάδα.

"Είμαι αισιόδοξος πως ό,τι έχω πει συνεχίζει να ισχύει, δηλαδή ότι δεν θα έχουμε νέα κρίση στην Ελλάδα και σε σχέση με αυτή", δήλωσε ο Γερμανός Υπουργός, προσθέτοντας ότι αναμένει οι Υπουργοί Οικονομικών να καταλήξουν σε συμφωνία στη συνάντηση της Τρίτης.

Ο κ. Σόιμπλε δήλωσε επίσης ότι ο υψηλός βαθμός μεταβλητότητας και νευρικότητας που παρατηρείται στις χρηματοοικονομικές αγορές είναι μεγαλύτερος απ` ό,τι μπορούν να δικαιολογήσουν οι οικονομικές εξελίξεις.

"Γνωρίζετε επίσης πως πιστεύω ότι τα υψηλά επίπεδα χρέους και ρευστότητας τείνουν να ενισχύουν τη μεταβλητότητα και άρα τη νευρικότητα", δήλωσε ο κ. Σόιμπλε στο Σεντάι της βόρειας Ιαπωνίας ενόψει τη συνόδου των Υπουργών Οικονομικών και κεντρικών τραπεζιτών του G7.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έστειλε μήνυμα για λιμάνι και μαρίνα Λάρνακας ο ΠτΔ - Τι ξεκαθάρισε

Έστειλε μήνυμα για λιμάνι και μαρίνα Λάρνακας ο ΠτΔ - Τι ξεκαθάρισε

Σαφές μήνυμα ότι η Κυβέρνηση θα προχωρήσει με τις σωστές θεσμικές και νομικές διαδικασίες για την υλοποίηση των έργων στο λιμάνι και τη μαρίνα Λάρνακας έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την ομιλία του στην τελετή θεμελίωσης της νέας πανεπιστημιακής Σχολής του ΤΕΠΑΚ στην πόλη.

BEST OF TOTHEMAONLINE