Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Σε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Χρίστος Ορφανίδης, κάνει λόγο για δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το κυπριακό, οι οποίες σύμφωνα με τον βουλευτή, δημιουργήθηκαν μετά τον θάνατο του Τάσσου Παπαδόπουλου.  

«Η μία παραμένει η ίδια σταθερή, διαχρονική, αταλάντευτη για συνέχιση της προάσπισης της Κυπριακής Δημοκρατίας με βάση το δίκαιο και η άλλη η μετριοπαθής, που έφτανε στο σημείο να λέει μοιρολατρικά τι να κάνουμε είμαστε μικροί, για να αντισταθούμε στον επεκτατισμό της Τουρκίας»

Ο Χρίστος Ορφανίδης υποδεικνύει με νόημα πως «αυτά, τα ξεκαθαρίσαμε στα τέλη του 2013, ότι δηλαδή οι αρχές μας παραμένουν οι ίδιες όπως ήταν το 1976».

«Σήμερα δυστυχώς παρουσιάζεται το ίδιο σκηνικό προ του ξεκαθαρίσματος του 2013, κάτι που δημιουργεί ξανά θέμα επί των αρχών»

Η ανάρτηση:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ «καρφώνει» Αποστόλου: Καμία επικοινωνία με την ηγεσία – Έκτακτη συνεδρίαση την Τρίτη

ΕΔΕΚ «καρφώνει» Αποστόλου: Καμία επικοινωνία με την ηγεσία – Έκτακτη συνεδρίαση την Τρίτη

Η απόφαση του βουλευτή Λάρνακας Ανδρέα Αποστόλου να ανακοινώσει, μέσω ανάρτησής του στο Facebook, ότι ουσιαστικά τίθεται εκτός ΕΔΕΚ, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στο εσωτερικό του κόμματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE