Γ.Ν. ΠΑΦΟΥ: Ο Αλέξης δέχθηκε δάγκωμα από οχιά! – Πώς αντιμετωπίστηκε το περιστατικό – VIDEO

Γ.Ν. ΠΑΦΟΥ: Ο Αλέξης δέχθηκε δάγκωμα από οχιά! – Πώς αντιμετωπίστηκε το περιστατικό – VIDEO

Οπτικό υλικό που μπορεί να σώσει ζωές και καταγράφει τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε ο Αλέξης στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, μετά από δάγκωμα που υπέστη στο πόδι από οχιά.

Ο Γιάννης Αγγελή, ιδιοκτήτης του Επρετολογικού Κέντρου Κύπρου, πήρε την πρωτοβουλία και έκανε ένα ντοκιμαντέρ με τη βοήθεια του Δρ Μάριου Θεοδώρου με απώτερο στόχο να διαφωτίσει και να βοηθήσει τον κόσμο να αντιμετωπίσει πανομοιότυπα περιστατικά.

Στο video του Γιάννη Αγγελή καταγράφεται η περιπέτεια του Αλέξη λίγο μετά το δάγκωμα που δέχθηκε από οχιά, επεξηγείται ο τρόπος που αντιδρούν τα φίδια, ενώ ο Δρ Θεοδώρου δίνει συμβουλές για την αντιμετώπιση της οποίας πρέπει να τυγχάνουν τέτοιες περιπτώσεις.

Επιμέλεια: Φάνης Μακρίδης

Δείτε το οπτικό υλικό: 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE