Δύο 17χρονοι υπό κράτηση για υπόθεση κακόβουλης φωτιάς

Δύο 17χρονοι υπό κράτηση για υπόθεση κακόβουλης φωτιάς

Δύο δεκαεπτάχρονοι συνελήφθηκαν με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση για υπόθεση κακόβουλης φωτιάς.

Σε αστυνομική ανακοίνωση αναφέρεται ότι γύρω στις 4.25μ.μ. χθες, ξέσπασε φωτιά στο εσωτερικό αίθουσας εκδηλώσεων, που βρίσκεται σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας. Η φωτιά έγινε αντιληπτή από πολίτη, ο οποίος την κατέσβησε.

Τη σκηνή επισκέφθηκαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία διενήργησαν εξετάσεις. Όπως διαπιστώθηκε, η φωτιά τέθηκε κακόβουλα, προκαλώντας ζημιές στο κτίριο, ύψους €1,000 περίπου.

Από τις εξετάσεις, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον δύο δεκαεπτάχρονων, οι οποίοι συνελήφθησαν με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κοκκινοτριμιθιάς διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα ερωτήματα που δεν απάντησε ο Αναστασιάδης: Οι σκιές που παραμένουν

Τα ερωτήματα που δεν απάντησε ο Αναστασιάδης: Οι σκιές που παραμένουν

Παρά τις εκτενείς απαντήσεις που έδωσε ο Νίκος Αναστασιάδης στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου για το πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς, σειρά ζητημάτων παραμένουν στο επίκεντρο της δημόσιας συζήτησης. Ο τέως Πρόεδρος επιχείρησε να αντικρούσει τις αναφορές που αφορούν το δικηγορικό του γραφείο, τα ταξίδια με ιδιωτικά αεροσκάφη και τις πολιτογραφήσεις ξένων επενδυτών, ωστόσο ορισμένα ερωτήματα εξακολουθούν να προκαλούν συζητήσεις.