Άλλη μια σύλληψη για τα έκτροπα στην Αγία Φύλα – Άφαντοι παραμένουν έξι νεαροί

Άλλη μια σύλληψη για τα έκτροπα στην Αγία Φύλα – Άφαντοι παραμένουν έξι νεαροί

Σε μια νέα σύλληψη προχώρησε η Αστυνομία αναφορικά με τα έκτροπα που σημειώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής, 28 Μαρτίου, στην Αγία Φυλά, ενώ έχουν αναγνωριστεί τα στοιχεία άλλων τριών προσώπων.

Συγκεκριμένα, μέλη της Αστυνομίας συνέλαβαν ανήλικο, εναντίον του οποίου προέκυψε μαρτυρία στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης, βάσει της οποίας εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Ο συλληφθείς, αφού ανακρίθηκε, κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος. Με την νέα σύλληψη, ο συνολικός αριθμός των συλληφθέντων για την εν λόγω υπόθεση ανέρχεται στους 20.

Για την ίδια υπόθεση ωστόσο άφαντοι παραμένουν έξι νεαροί.

Η Αστυνομία δημοσιοποιεί φωτογραφίες υπόπτων προσώπων που αναζητούνται σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, οχλαγωγίας, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς και κατοχής επιθετικών οργάνων, που διαπράχθηκε στις 28 Μαρτίου, 2025 στη Λεμεσό, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην ταυτοποίηση ή τον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στον τηλεφωνικό αριθμό 25-805057 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» -  Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» - Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

«Το λύσαμε» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 Κύπρου και στην Έλλη Κοτζιαμάνη, αναφερόμενος στην κρίσιμη κατάσταση του υδατικού προβλήματος που πλήττει την Κύπρο λόγω της λειψυδρίας.