Απαγωγή γυναίκας: Σε απευθείας δίκη ενώπιον Κακουργιοδικείου o 34χρονος κατηγορούμενος

Απαγωγή γυναίκας: Σε απευθείας δίκη ενώπιον Κακουργιοδικείου o 34χρονος κατηγορούμενος

Σε απευθείας δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας παραπέμφθηκε 34χρονος, εναντίον του οποίου διερευνώνται, μεταξύ άλλων, τα αδικήματα της απαγωγής, της κοινής επίθεσης, της πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς και της επίθεσης εναντίον αστυνομικού, που διαπράχθηκαν στις 16 Απριλίου στη Λάρνακα.

Ο 34χρονος παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας και σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, Χριστόδουλο Κόνσολο, παραπέμφθηκε ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας. Ζητήθηκε η κράτηση του και θα παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την 26η Μαΐου που είναι η πρώτη δικάσιμος, ανέφερε ο κ. Κόνσολος.

Υπενθυμίζεται ότι στις 20:20 της 16ης Απριλίου λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι σε χώρο στάθμευσης στη Λάρνακα, άγνωστος άνδρας χτύπησε γυναίκα και ακολούθως την έβαλε με τη βία σε συγκεκριμένο αυτοκίνητο και εγκατέλειψαν τον χώρο.

Από τις έρευνες της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 34χρονο κάτοικο Λάρνακας. Μέλη της Αστυνομίας «μετέβησαν στην οικία του, όπου εντοπίστηκε τόσο ο ίδιος όσο και η γυναίκα, 45 ετών, κάτοικος Λάρνακας».

Κατά την είσοδο των αστυνομικών, ο 34χρονος τους επιτέθηκε με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

Η σχέση του Προεδρικού με το ΔΗΚΟ, εισέρχεται σε μια από τις πιο κρίσιμες φάσεις της, από την ανάληψη της διακυβέρνησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Οι επόμενες ημέρες, αποκτούν ιδιαίτερη πολιτική σημασία. Η συνάντηση της Παρασκευής ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη Γραμματεία του ΔΗΚΟ δεν αντιμετωπίζεται ως μία ακόμη τακτική επαφή, αλλά ως ένα ραντεβού ουσίας, από το οποίο αναμένεται να διαφανεί εάν οι δύο πλευρές μπορούν να επαναπροσδιορίσουν τους όρους της συνεργασίας τους, ή αν οι διαφωνίες που συσσωρεύτηκαν το τελευταίο διάστημα, θα παραμείνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE