Ίσως η πιο γλυκιά είδηση της ημέρας - Σου τρέχουν τα σάλια με το νέο brunch του Edem’s Yard

Ίσως η πιο γλυκιά είδηση της ημέρας - Σου τρέχουν τα σάλια με το νέο brunch του Edem’s Yard

Το Edem’s Yard σε υποδέχεται στον παραμυθένιο και γουστόζικο χώρο του για να απολαύσεις ένα αριστοκρατικό brunch.

Το μενού περιλαμβάνει αρκετά από τα κλασικά πιάτα που όλοι γνωρίζουμε αλλά και εντυπωσιακά πιάτα με pancake και waffles.

Κάθε σαββατοκύριακο όμως παρουσιάζει ένα special πιάτο.

Για το σαββατοκύριακο ανακοίνωσε ότι θα βάλει στο μενού του ένα πιάτο το οποίο μόνο και μόνο που το βλέπεις σου τρέχουν τα σάλια.

Ο λόγος για το κλασικό γαλλικό choux au craquelin με γέμιση σπιτικής κρέμας και αλατισμένη καραμέλα. Σερβίρεται με λιωμένη σοκολάτα γάλακτος ή γκανάζ μαύρης σοκολάτας και αμύγδαλα σε νιφάδες.

Δείτε βίντεο

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Edem's yard (@edems_yard)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» -  Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» - Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

«Το λύσαμε» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 Κύπρου και στην Έλλη Κοτζιαμάνη, αναφερόμενος στην κρίσιμη κατάσταση του υδατικού προβλήματος που πλήττει την Κύπρο λόγω της λειψυδρίας.