Video: Ψήστης μπερδεύει το κινητό του με τις μπριζόλες και το πετάει... στη σχάρα

Video: Ψήστης μπερδεύει το κινητό του με τις μπριζόλες και το πετάει... στη σχάρα

Πώς ένα οικογενειακό ψήσιμο μπορεί γρήγορα να μετατραπεί σε λαχτάρα, έδειξε ένας άνδρας ο οποίος με την αφηρημάδα του έβαλε φωτιά στο κινητό του.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο άντρας ψήνει το κρέας στη σχάρα και παράλληλα μιλάει στο τηλέφωνο. Κάποια στιγμή προσπαθεί να βγάλει τις μπριζόλες από τη φωτιά και όντας αφηρημένος αφήνει το τηλέφωνο στην άκρη για να έχει και τα δύο του χέρια ελεύθερα.

Ωστόσο, αντί να αφήσει το κινητό του στον πάγκο και στη συνέχεια να βγάλει το κρέας από τη φωτιά, ακουμπά ασυναίσθητα το κινητό του στη σχάρα με αποτέλεσμα αυτό να αρπάξει κατευθείαν φωτιά.

Ο άνδρας πάνω στον πανικό του παίρνει με την σπάτουλα το... φλεγόμενο κινητό και το πετάει στον καναπέ, με αποτέλεσμα ένα μαξιλάρι να παίρνει φωτιά. Τότε τρέχει πανικόβλητος προσπαθώντας να σβήσει τη φωτιά προτού εξαπλωθεί σε όλο τον καναπέ.

ΠΗΓΗ: Newsbomb.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Ακόμα μια άτυπη πενταμερή διάσκεψη έλαβε τέλος, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επανέναρξη των συνομιλιών. Παρά το γεγονός ότι ο ΓΓ των ΗΕ προσπάθησε να ωραιοποιήσει την κατάσταση, τα πράγματα παραμένουν στάσιμα, ωστόσο το μόνο θετικό συμπέρασμα από τη Νέα Υόρκη, είναι πως το κυπριακό παραμένει «ζωντανό» μέχρι τις λεγόμενες «εκλογές» στα κατεχόμενα, τον Οκτώβριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE