Φόνος – Λάρνακα: Στην δημοσιότητα τα στοιχεία του θύματος

Φόνος – Λάρνακα: Στην δημοσιότητα τα στοιχεία του θύματος

Υπόθεση φόνου εκ προ μελέτης με θύμα τον Μάριο Γεωργίου, 34 ετών, τέως κάτοικο Λάρνακας, διερευνά η Αστυνομία, στη Λάρνακα.

Ο φόνος διαπράχθηκε χθες βράδυ, σε σημείο του δρόμου Μενεού – Περβολιών. Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία γύρω στις 9.10μ.μ., ενώ ο 34χρονος κινείτο με το αυτοκίνητό του στον πιο πάνω δρόμο, δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών, από άγνωστα πρόσωπα. Από τους πυροβολισμούς ο Γεωργίου, τραυματίστηκε θανάσιμα, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητό του να ακινητοποιηθεί στην άκρη του δρόμου.

Στην περιοχή μετέβησαν άμεσα μέλη της Αστυνομίας, τα οποία απέκλεισαν τη σκηνή και διενήργησαν εξετάσεις. Αυτοψία στη σκηνή διενήργησαν και ιατροδικαστές, σύμφωνα με τους οποίους το θύμα φέρει τραύματα από αριθμό σφαιρών στο κεφάλι και τα δύο χέρια.

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.        

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εντοπίστηκε νεκρός άντρας σε διαμέρισμα στη Λεμεσό - Οι πρώτες πληροφορίες

Εντοπίστηκε νεκρός άντρας σε διαμέρισμα στη Λεμεσό - Οι πρώτες πληροφορίες

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι Αρχές μετά από εντοπισμό νεκρού άντρα στη Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE