Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό του 17χρονου – Όσα κατέδειξε

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό του 17χρονου – Όσα κατέδειξε

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 17χρονου που απεβίωσε στις 8:30 μμ της Κυριακής.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, σήμερα μεταξύ των ωρών 11:30 -13:00 στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, διενεργήθηκε η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του 17χρονου, από τους ιατροδικαστές Δρ Α. Παπέττα και Ο. Ορθοδόξου.

Το αίτιο θανάτου θα εξακριβωθεί, μετά την λήψη των αποτελεσμάτων εργαστηριακών εξετάσεων, που θα διενεργηθούν σε δείγματα που λήφθηκαν από τη σορό.

Υπενθυμίζεται ότι ο 17χρονος κάτοικος της επαρχίας Πάφου, με καταγωγή από τη Γεωργία, εντοπίστηκε αναίσθητος από μέλη του ασθενοφόρου, που είχε κληθεί, και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου. Παρά τις προσπάθειες των ιατρών, ο 17χρονος απεβίωσε γύρω στις 20:30  το βράδυ της Κυριακής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε και τον Γκουτέρες ο ΠτΔ - Έλαβε ενημέρωση για τις επαφές της Ολγκίν στην Τουρκία

Είδε και τον Γκουτέρες ο ΠτΔ - Έλαβε ενημέρωση για τις επαφές της Ολγκίν στην Τουρκία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα στο περιθώριο της Διάσκεψης για τους Ωκεανούς, στη Νίκαια, συνάντηση με τον ΓΓ των ΗΕ κ. Αντόνιο Γκουτέρες.