Πρόλαβαν τα χειρότερα: Πυρκαγιά από εξοστρακισμό βλήματος σε πεδίο βολής της Εθνικής Φρουράς

Πρόλαβαν τα χειρότερα: Πυρκαγιά από εξοστρακισμό βλήματος σε πεδίο βολής της Εθνικής Φρουράς

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε δασική πυρκαγιά σε περιοχή της κοινότητας Σιας της Επαρχίας Λευκωσίας, που εκδηλώθηκε σήμερα στις 11:00 πμ, πλησίον του πεδίου βολής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 11:50 αφού έκαψε έκταση 5 δεκαρίων με αραιά πεύκα και χαμηλή άγρια βλάστηση.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 36 άτομα του Τμήματος Δασών με 9 πυροσβεστικά οχήματα και ένα προωθητή γαιών, προστίθεται.

«Εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι η πυρκαγιά προκλήθηκε από εξοστρακισμό βλήματος κατά τη διάρκεια βολής της Εθνικής Φρουράς» αναφέρει το Τμήμα Δασών.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

Στην ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών και στις πρωτοβουλίες που προωθεί η Κυβέρνηση για τη δημιουργία ενός πιο αποτελεσματικού και σύγχρονου κράτους επικεντρώνεται το νέο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE