«Ντου» σε εγκαταλελειμμένο υποστατικό: Χειροπέδες σε έξι πρόσωπα για ναρκωτικά και παράνομη διαμονή στην Κύπρο

«Ντου» σε εγκαταλελειμμένο υποστατικό: Χειροπέδες σε έξι πρόσωπα για ναρκωτικά και παράνομη διαμονή στην Κύπρο

Συντονισμένη επιχείρηση πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί, μετά από αξιολόγηση πληροφορίων, σε εγκαταλελειμμένο υποστατικό στη Λεμεσό, μέλη της Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών, της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης και του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού.   

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, εντοπίστηκαν έντεκα αλλοδαποί, εκ των οποίων οι έξι διαπιστώθηκε ότι διαμένουν παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας και συνελήφθησαν.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε εντός του υποστατικού, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, ένα τσαντάκι που περιείχε 27 συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 22 γραμμαρίων περίπου και 29 συσκευασίες με μεθαμφεταμίνη βάρους 13 γραμμαρίων περίπου.    

Η ΥΚΑΝ σε συνεργασία με την ΥΑΜ συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βιβλική καταστροφή στο Νεπάλ: Μέσα σε 24 ώρες έλιωσε ο παγετώντας που έφερε τον όλεθρο - Στους 270 οι νεκροί

Βιβλική καταστροφή στο Νεπάλ: Μέσα σε 24 ώρες έλιωσε ο παγετώντας που έφερε τον όλεθρο - Στους 270 οι νεκροί

Οι διασώστες συνεχίζουν σήμερα τις προσπάθειές τους να εντοπίσουν περισσότερους από 1.300 αγνοουμένους, μεταξύ των οποίων εκατοντάδες ξένοι τουρίστες, την επομένη της φονικής πλημμύρας που προκάλεσε τον θάνατο τουλάχιστον 270 ανθρώπων στα σύνορα του Νεπάλ με το Θιβέτ.

BEST OF TOTHEMAONLINE