Ληστείες στη Λάρνακα: Υπο 8ήμερη κράτηση οι έξι νεαροί αλλοδαποί

Ληστείες στη Λάρνακα: Υπο 8ήμερη κράτηση οι έξι νεαροί αλλοδαποί

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας παρουσιάστηκαν, την Τρίτη, έξι άτομα που συνελήφθησαν σε σχέση με επτά υποθέσεις ληστειών στη Λάρνακα. Το δικαστήριο προχώρησε στην έκδοση διατάγματος κράτησης τους για περίοδο 8 ημερών.

Υπενθυμίζεται ότι το ΤΑΕ Λάρνακας προχώρησε στη σύλληψη των έξι νεαρών αλλοδαπών αντρών ηλικίας μέχρι 19 ετων, σε σχέση με επτά υποθέσεις Ληστειών που διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 21-26 Απριλίου στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με τον Χριστόδουλο Κόνσολο, εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας,  έπειτα από εξετάσεις και αξιολόγηση πληροφοριών εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίων τους και εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψής τους.

Σημειώνεται πως «την 28η Απριλίου από εξετάσεις που έγιναν, οι ύποπτοι  εντοπίστηκαν στην πόλη της Λάρνακας και συνελήφθηκαν δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση.

Εναντίον τους διερευνώνται αδικήματα συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, ληστείας, επίθεσης με σκοπό την κλοπή και επίθεσης με πρόκληση πραγματική σωματική βλάβη.

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE