ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ και ο Απόλλωνας τα επεισόδια: «Τραγικά γεγονότα – Ουδεμία θέση έχουν στην πόλη μας»

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ και ο Απόλλωνας τα επεισόδια: «Τραγικά γεγονότα – Ουδεμία θέση έχουν στην πόλη μας»

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Απόλλωνας, καταδικάζει και αυτός με τη σειρά του, τα επεισόδια που έγιναν το Σάββατο (13/02) στη Λεμεσό.

Αναλυτικά:

«Ο Απόλλωνας Λεμεσού και το φίλαθλο κοινό του καταδικάζει με έντονο τρόπο τα όσα τραγικά γεγονότα βίας έλαβαν χώρα στην πόλη μας τα τελευταία εικοσιτετράωρα.
Γεγονότα τα οποία ουδεμία θέση έχουν σε μια πόλη η οποία μπορεί να υπερηφανεύεται για τον πολιτισμό, το ήθος και την παιδεία των κατοίκων της.
Καλούμε το φίλαθλο κοινό της Λεμεσού να επιδείξει αλληλοσεβασμό και να απολαύσει την ποδοσφαιρική γιορτή της Λεμεσού όπως της αρμόζει.
Διοικητικό Συμβούλιο
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ».

The post ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ και ο Απόλλωνας τα επεισόδια: «Τραγικά γεγονότα – Ουδεμία θέση έχουν στην πόλη μας» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE