Θανατηφόρο Λάρνακα: Τι κατέδειξε η νεκροτομή στη σορό της 21χρονης Ξένιας

Θανατηφόρο Λάρνακα: Τι κατέδειξε η νεκροτομή στη σορό της 21χρονης Ξένιας

Αιμορραγικό σοκ αποτέλεσμα του τροχαίο δυστυχήματος, προκάλεσε τον θάνατο της 21χρονης Ξένιας Ζακχαίου η οποία έχασε την ζωή της ξημερωματα Κυριακής μετά από τρελή πορεία που ακολούθησε το όχημα της, όταν έχασε τον έλεγχο του.

Αυτό κατέδειξε η νενομισμένη νεκροτομή που διενήργησε ο ιατροδικαστής Ορθόδοξος Ορθοδόξου.

Η Ξένια Ζακχαίου, βρήκε τραγικό τέλος ενώ επέστρεφε από το Μακένζι προς το σπίτι της στο Κίτι. Το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 3:00 τα ξημερώματα της Κυριακής, στον δρόμο Λάρνακας – Αεροδρομίου, παρά τον Τεκκέ.

Η 21χρονη, η οποία δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας, έχασε τον έλεγχο του οχήματός της, προσέκρουσε σε πεζοδρόμιο και κατέληξε στη διαχωριστική νησίδα, πριν συγκρουστεί μετωπικά με αυτοκίνητο που οδηγούσε 25χρονος από τη Λευκωσία.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, με αποτέλεσμα η Ζακχαίου να τραυματιστεί θανάσιμα.

Από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η νεαρή οδηγός δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ. Αντίθετα, ο 25χρονος διαπιστώθηκε θετικός σε νάρκοτεστ και νοσηλεύτηκε με ελαφρά τραύματα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE