Θάνατος 17χρονου: Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν οι τέσσερις ανήλικοι - Κατηγορήθηκαν γραπτώς

Θάνατος 17χρονου: Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν οι τέσσερις ανήλικοι - Κατηγορήθηκαν γραπτώς

Οι τέσσερις 17χρονοι που συνελήφθησαν την Κυριακή, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης θανάτου του 17χρονου στον προαύλιο χώρο της Τεχνικής Σχολής Πάφου, θα κατηγορηθούν γραπτώς για τα αδικήματα της πρόκλησης θανάτου λόγω αλόγιστης, απερίσκεπτης ή επικίνδυνης πράξης και ακολούθως θα αφεθούν ελεύθεροι, δήλωσε ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλης Νικολάου.

Ακολούθως, είπε ο κ. Νικολάου, όταν συμπληρωθούν οι εξετάσεις, ο φάκελος θα διαβιβαστεί στην Νομική Υπηρεσία για να αποφασιστεί κατά πόσο φέρουν ευθύνη οι τέσσερις ανήλικοι αλλά και για το γεγονός ότι είναι ανήλικοι.

Όσον αφορά το χρόνο που θα διεξαχθεί η νεκροτομή επί της σορού του ανήλικου, είπε πως αυτή θα καθοριστεί αργότερα από την Ιατροδικαστικό Υπηρεσία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα τέσσερα νεαρά πρόσωπα, που ήταν παρόντα στο λιποθυμικό επεισόδιο του 17χρονου, συνελήφθησαν στο πλαίσιο των εξετάσεων που διενεργεί η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 6.40 το απόγευμα της Κυριακής κλήθηκε ασθενοφόρο στην Τεχνική Σχολή, αφού νεαρό πρόσωπο που βρισκόταν εκεί, έχασε τις αισθήσεις του.

Ο 17χρονος κάτοικος της επαρχίας Πάφου, εντοπίστηκε αναίσθητος από τα μέλη του ασθενοφόρου και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου. Παρά τις προσπάθειες των ιατρών, ο 17χρονος απεβίωσε γύρω στις 8.30 το βράδυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, η Αστυνομία αξιολογεί μαρτυρία που φέρει τον 17χρονου να εισέπνευσε αέριο που περιείχαν τα φιαλίδια. Διερευνάται επίσης το ενδεχόμενο να είχε γίνει χρήση ναρκωτικών σε συνδυασμό με τα ανευρεθέντα γκαζάκια.

Στο μεταξύ τα ακριβή αίτια θανάτου του 17χρονου αναμένεται να διακριβωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του ανήλικου που θα διενεργηθεί σε κατοπινό στάδιο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE