Τετραήμερη κράτηση για τον 22χρονο που αποπειράθηκε να κλέψει από ΑΤΜ

Τετραήμερη κράτηση για τον 22χρονο που αποπειράθηκε να κλέψει από ΑΤΜ

Στην έκδοση διατάγματος κράτησης για περίοδο 4 ημερών προχώρησε τη Δευτέρα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, εναντίον 22χρονου, ο οποίος συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα της απόπειρας κλοπής από Αυτόματη Ταμειακή Μηχανή (ΑΤΜ) και της κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων.

Όπως είχε ανακοινώσει ο Κλάδος Επικοινωνίας της Αστυνομίας, γύρω στις 2:00 μετά τα μεσάνυχτα σήμερα, ήχησε το σύστημα συναγερμού Αυτόματης Ταμειακής Μηχανής Τράπεζας στο δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας. 

Στο σημείο είχαν μεταβεί μέλη της Αστυνομίας όπου εντόπισαν τον 22χρονο, ο οποίος με τη χρήση ηλεκτρικού κοπτικού εργαλείου (σμυρίλιο) προσπαθούσε να αποκόψει την πόρτα της ΑΤΜ.

Ο 22χρονος τέθηκε υπό κράτηση και παρουσιάστηκε ακολούθως ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, που εξέδωσε διάταγμα τετραήμερης κράτησης. Ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκτροχιασμός τρένων υψηλής ταχύτητας στην Ισπανία: Τουλάχιστον 21 νεκροί και 30 σοβαρά τραυματίες, «σαν ταινία τρόμου» λένε επιβάτες

Εκτροχιασμός τρένων υψηλής ταχύτητας στην Ισπανία: Τουλάχιστον 21 νεκροί και 30 σοβαρά τραυματίες, «σαν ταινία τρόμου» λένε επιβάτες

Δύο τρένα υψηλής ταχύτητας εκτροχιάστηκαν το απόγευμα της Κυριακής στην Κόρδοβα της Ισπανίας, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 21 άνθρωποι και να τραυματιστούν 100 άνθρωποι από τους οποίους οι 30 σοβαρά.

BEST OF TOTHEMAONLINE