Από το ‘Sex and the City’ τώρα…. προξενήτρα – Το νέο σόου γνωριμιών που θα σας καθηλώσει

Από το ‘Sex and the City’ τώρα…. προξενήτρα – Το νέο σόου γνωριμιών που θα σας καθηλώσει

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ πρόκειται να αναλάβει την ερωτική ζωή όσων αντιμετωπίζουν προβλήματα. Η σταρ του “Sex and the City” θα είναι παραγωγός ενός νέου σόου γνωριμιών για το Lifetime με τίτλο “Swipe Swap”.

Η ITV Entertainment, η οποία έχει την παραγωγή των σειρών “Love Island”, “Queer Eye” και “Hell`s Kitchen” θα είναι πίσω από το πρότζεκτ.

Στην περίληψη του “Swipe Swap” αναφέρεται: “Δύο αισιόδοξοι singles που ανταλλάσσουν θέσεις και υιοθετούν τον τρόπο ζωής ο ένας του άλλου – ζουν στο σπίτι του άλλου και επισκέπτονται τα αγαπημένα στέκια του άλλου, συνδέονται με τους στενότερους φίλους και την οικογένεια του άλλου – όλα αυτά στην αναζήτηση του ρομάντζου στις νέες πόλεις τους. Υπάρχουν πολλοί επιλέξιμοι σύντροφοι εκεί έξω – τι γίνεται αν οι δυο κάνουν αναζητήσεις σε λάθος μέρος;”.

H Σάρα Τζέσικα Πάρκερ δεν θα είναι μπροστά από την κάμερα και οι θαυμαστές της μπορούν να την απολαύσουν στο Μπρόντγουεϊ στο πλευρό του συζύγου της Μάθιου Μπρόντερικ στο έργο “Plaza Suite”.

Aπό ΚΥΠΕ

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE