Χειροπέδες σε 36χρονη που μπούκαρε στο σπίτι του 52χρονου– Εμπλέκεται σε άλλες δύο κλοπές και διαρρήξεις

Χειροπέδες σε 36χρονη που μπούκαρε στο σπίτι του 52χρονου– Εμπλέκεται σε άλλες δύο κλοπές και διαρρήξεις

Στη σύλληψη 36χρονης, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης εισόδου και παράνομης κατοχής περιουσίας.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, η 36χρονη φέρεται να εμπλέκεται σε άλλες δύο υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, που διαπράχθηκαν το τελευταίο διάστημα στη Λεμεσό.

Γύρω στις 5π.μ. σήμερα, λήφθηκε μήνυμα στην Αστυνομία, ότι κάτοικος Λεμεσού εντόπισε εντός της οικίας του άγνωστη γυναίκα. Μέλη της Αστυνομίας, μετέβησαν στη σκηνή όπου εντόπισαν την 36χρονη, η οποία μεταφέρθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού. Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, από την οικία του δεν κλάπηκε οτιδήποτε.

Στην κατοχή της 36χρονης εντοπίστηκαν χρηματικό ποσό, τσάντα, χρυσαφικά, σετ κλειδιών και τρία κινητά τηλέφωνα, για τα οποία δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για το πώς βρέθηκαν στην κατοχή της. Ως αποτέλεσμα η 36χρονη συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Από περαιτέρω εξετάσεις, η 36χρονη αναγνωρίστηκε ως πρόσωπο, που φέρεται να εμπλέκεται σε άλλες δύο υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών που διαπράχθηκαν στις 27 Μαρτίου και τις 19 Απριλίου 2025, στη Λεμεσό.

Η 36χρονη οδηγήθηκε το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε εναντίον της διάταγμα εφταήμερης κράτησης.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στήριξη στην ευρωπαϊκή πορεία του Μαυροβουνίου ενόψει της Κυπριακής Προεδρίας της ΕΕ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στήριξη στην ευρωπαϊκή πορεία του Μαυροβουνίου ενόψει της Κυπριακής Προεδρίας της ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε την Παρασκευή, το απόγευμα (25/04), συνάντηση με τον Πρόεδρο του Μαυροβουνίου Γιάκο Μιλάτοβιτς, στην Ποντγκόριτσα, στο πλαίσιο επίσκεψης εργασίας του στη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE