TAKATA: Ολοκληρώνονται οι μαρτυρίες - Καταθέτει ο Διευθυντής Τροχαίας Αρχηγείου
Με τη μαρτυρία του Διευθυντή Τροχαίας Αρχηγείου αναμένεται να ολοκλήρωθούν σήμερα οι καταθέσεις ενώπιον της Ερευνητικής Επιτροπής για τις ανακλήσεις οχημάτων.
Κατά τις αυγινές ώρες του Σαββάτου αναμένεται τοπική ομίχλη ή αραιή ομίχλη, κυρίως στο εσωτερικό και τα ανατολικά, περιορίζοντας πρόσκαιρα την ορατότητα. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, ενώ η θάλασσα θα παραμείνει λίγο ταραγμένη στα δυτικά και τα βόρεια και ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη στις υπόλοιπες περιοχές. Η θερμοκρασία θα κατέλθει γύρω στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 16 στα δυτικά και βόρεια παράλια, στους 14 στα υπόλοιπα παράλια και στους 4 βαθμούς στα υψηλότερα ορεινά.
Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα, που ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και καταιγίδες – αρχικά στα δυτικά και βόρεια και στη συνέχεια σε ορεινές περιοχές, το εσωτερικό και τα ανατολικά. Οι άνεμοι θα στραφούν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, 3 με 4 Μποφόρ, φτάνοντας παροδικά τα 5 Μποφόρ στα προσήνεμα παράλια το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό, 23 στα νότια και ανατολικά παράλια, 21 στα δυτικά και βόρεια και 15 βαθμούς στα ορεινά.
Το βράδυ του Σαββάτου ο καιρός θα παραμείνει μερικώς συννεφιασμένος, με ασθενείς ανέμους και ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη θάλασσα.
Η αστάθεια θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες. Από την Κυριακή μέχρι και την Τρίτη, ο καιρός θα παραμείνει μερικώς συννεφιασμένος, με πιθανότητα μεμονωμένων βροχών κυρίως τις μεσημβρινές ώρες και κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή άνοδο, παραμένοντας κοντά στις μέσες τιμές της εποχής.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις