Θλίψη στο Παλαιχώρι: Πέθανε ο Ανδρέας Πιτσιλλίδης - Πότε θα γίνει η κηδεία

Θλίψη στο Παλαιχώρι: Πέθανε ο Ανδρέας Πιτσιλλίδης - Πότε θα γίνει η κηδεία

Στο πένθος βυθίστηκε η κοινότητα Παλαιχώρι αφού «έφυγε» από τη ζωή στις 23 Απριλίου σε ηλικία 78 ετών ο Ανδρέας Πιτσιλλίδης.

Η κηδεία του θα τελεστεί πό τον Ιερό Ναό Αποστόλου Λουκά στο Παλαιχώρι, το Σάββατο 26 Απριλίου 2025, ώρα 15:30 ενώ η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια στην εκκλησία από τις 15:00.

Παράκληση όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για την λειτουργία της στέγης ηλικιωμένων περιφέρειας Παλαιχωρίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Ως ένα από τα σημαντικότερα άτυπα Συμβούλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαρακτήρισε τη σημερινή άτυπη Σύνοδο της ΕΕ στο Άλντεν Μπίσεν, στο Βέλγιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δηλώνοντας ότι προσέρχεται με οκτώ συγκεκριμένες προτάσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ΕΕ και με στόχο τη λήψη αποφάσεων με σαφή χρονοδιαγράμματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE