Δύσκολες ώρες για γνωστή Ελληνίδα ηθοποιό μετά από ατύχημα - «Ο Θεός να βάλει το χέρι του»

Δύσκολες ώρες για γνωστή Ελληνίδα ηθοποιό μετά από ατύχημα - «Ο Θεός να βάλει το χέρι του»

Ένα σοβαρό ατύχημα είχε γνωστή ηθοποιός, στο σπίτι της στο Ηράκλειο της Κρήτης, τις ημέρες του Πάσχα. Όπως μεταφέρει η εφημερίδα Espresso, τμήμα της σπονδυλικής στήλης της έχει κοπεί στα δύο.

Η γνωστή ηθοποιός βρίσκεται ακινητοποιημένη εδώ και είκοσι ημέρες και οι γιατροί της έχουν τοποθετήσει νάρθηκα από τον λαιμό μέχρι και τη λεκάνη του σώματός της, με την ίδια να αντιμετωπίζει αφόρητους πόνους.

Δείτε όλα όσα είπε η ίδια στο LifeNews.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για συνάντηση με Έρχιουρμαν: Πηγαίνω με στόχο θετικές εξελίξεις

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για συνάντηση με Έρχιουρμαν: Πηγαίνω με στόχο θετικές εξελίξεις

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης δήλωσε τη Δευτέρα ότι πηγαίνει στη συνάντηση με τον Τ/κ ηγέτη με ένα και μοναδικό στόχο "να έχουμε θετικές εξελίξεις" και εξέφρασε την ελπίδα να γίνουν ανακοινώσεις και για διάνοιξη νέου οδοφράγματος. Eπίσης προανήγγειλε τριμερή συνάντηση του ιδίου και του Τ/κ ηγέτη με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ εντός Οκτωβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE