Ισημερινός: Τουλάχιστον ένας τραυματίας και ζημιές σε κτίρια από τον σεισμό των 6,3 βαθμών

Ισημερινός: Τουλάχιστον ένας τραυματίας και ζημιές σε κτίρια από τον σεισμό των 6,3 βαθμών

Μια σεισμική δόνηση μεγέθους 6,3 βαθμών έπληξε σήμερα την παράκτια επαρχία Εσμεράλδας, που βρίσκεται στον βορειοδυτικό Ισημερινό, κοντά στα σύνορα με την Κολομβία, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί τουλάχιστον ένας άνθρωπος, να υποστούν ζημιές κτίρια και πετρελαϊκές εγκαταστάσεις να διακόψουν για λίγο τη λειτουργία τους.

Ο σεισμός είχε βάθος 35 χιλιομέτρων και σημειώθηκε γύρω στις 06.45 τοπική ώρα (14.45 ώρα Ελλάδας), σύμφωνα με το Αμερικανικό Ινστιτούτο Γεωφυσικής (USGS).

Ένας άνθρωπος τραυματίστηκε στο κεφάλι και τρεις κατοικίες υπέστησαν ζημιές, ανέφερε η Εθνική Υπηρεσία Διαχείρισης των Κινδύνων (SNGR) στο κανάλι της στο Whatsapp. Καταστροφές καταγράφηκαν και σε τουλάχιστον επτά δημόσια κτίρια, ενώ τοίχοι κατέρρευσαν. Επιπλέον, σημειώθηκαν και διακοπές στην ηλεκτροδότηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απάντηση ΔΗΣΥ για τη συνεργασία με την Άμεση Δημοκρατία – Τι συμφώνησαν πραγματικά

Απάντηση ΔΗΣΥ για τη συνεργασία με την Άμεση Δημοκρατία – Τι συμφώνησαν πραγματικά

Σε μια προσπάθεια να βάλει τέλος στη συζήτηση που άνοιξε μετά την επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στην Προεδρία της Βουλής, ο Δημοκρατικός Συναγερμός ξεκαθαρίζει ότι η συνεργασία με την Άμεση Δημοκρατία βασίστηκε αποκλειστικά σε κοινές κοινωνικές πολιτικές και όχι σε πολιτικά ανταλλάγματα ή μελλοντικές προεδρικές συνεργασίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE