Στους 277 οι νεκροί και 15,679 τα κρούσματα από κορωνοϊό στην Τουρκία

Στους 277 οι νεκροί και 15,679 τα κρούσματα από κορωνοϊό στην Τουρκία

Άλλοι 63 νεκροί λόγω κορωνοϊού στην Τουρκία μέσα σε ένα 24ωρο ανακοίνωσε ο Τούρκος Υπουργός Υγείας Φαχρετίν Κοτζά αναφέροντας ότι οι νεκροί έφτασαν στους 277.


Όπως είπε τις τελευταίες 24 ώρες πραγματοποιήθηκαν 14, 396 τεστ εκ των οποίων τα 2,148 ήταν θετικά. Ο αριθμός των κρουσμάτων στην Τουρκία έφτασε τα 15,679. 

Σε δηλώσεις του μετά τη συνεδρίαση της επιστημονικής επιτροπής για τον κορωνοϊό, ο Τούρκος Υπουργός είπε ότι ο αριθμός τεστ που πραγματοποιήθηκαν έχει ξεπεράσει τις 100 χιλιάδες και αυτή τη στιγμή εργάζονται 71 κέντρα. 

Ο Τούρκος Υπουργός αναφέρθηκε για πρώτη φορά στις πόλεις της Τουρκίας με κορωνοϊό αναφέροντας ότι εμφανίστηκαν κρούσματα σε όλες τις πόλεις της χώρας. Τα περισσότερα κρούσματα βρίσκονται στην Κωνσταντινούπολη (8,852), τη Σμύρνη  (853) και την Άγκυρα (712). Νεκροί υπάρχουν σε 39 πόλεις. Το 80% είναι πάνω των 60 χρόνων και το 75% εκείνων που βρίσκονται στην εντατική είναι επίσης πάνω των 60 χρόνων. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο οδηγός του οχήματος που προσέκρουσε σε κιγκλίδωμα - Δείτε φωτογραφία

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο οδηγός του οχήματος που προσέκρουσε σε κιγκλίδωμα - Δείτε φωτογραφία

Νέα τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο με θύμα 62χρονο αλλοδαπό μόνιμο κάτοικο Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE