«Αστακός» η Λεμεσός λόγω των δύο διαμαρτυριών - Σε επιφυλακή η Αστυνομία

«Αστακός» η Λεμεσός λόγω των δύο διαμαρτυριών - Σε επιφυλακή η Αστυνομία

Αυξημένα μέτρα αστυνόμευσης λαμβάνονται το βράδυ της Παρασκευής στη Λεμεσό, καθώς πραγματοποιούνται, την ίδια ώρα και σε κοντινή απόσταση, δυο διαδηλώσεις, η μια του ΕΛΑΜ, για την έξαρση της παραβατικότητας από παράνομους μετανάστες και η άλλη, ενάντια στο φασισμό.

Για την αντιμετώπιση των τυχόν εντάσεων και την εξασφάλιση της δημόσιας ασφάλειας, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, συμπεριλαμβανομένου του αντιοχλαγωγικού οχήματος «Αίαντας», βρίσκονται ήδη σε επιφυλακή.

Υπενθυμίζεται ότι, το πρωί πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού (ΑΔΕ) Λεμεσού για το επιχειρησιακό πλάνο που θα εφαρμόσει το Κέντρο χειρισμού καταστάσεων κρίσεων, το οποίο θα λειτουργήσει και θα συντονίζει τις ενέργειες των ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων που θα επιτηρούν, μαζί με το αντιοχλαγωγικό όχημα «Αίαντας», τις δυο διαμαρτυρίες.

Η πρώτη διαμαρτυρία άρχισε στις 19:00 στην πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου, έξω από το διοικητήριο, υπό τον τίτλο «Πορεία ενάντια στην εγκληματικότητα των παράνομων μεταναστών», ενώ την ίδια ώρα, στην περιοχή του μόλου, διοργανώνεται συγκέντρωση ενάντια στο φασισμό.

Όπως εξάλλου ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος των καταστηματαρχών του εμπορικού κέντρου της Λεμεσού, Κρίστης Δημητρίου, η Αστυνομία έχει ζητήσει όπως τα καταστήματα κλείσουν νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 18:30, για λόγους ασφαλείας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE