Σοβαρό τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο- Όχημα προσέκρουσε σε κιγκλίδωμα - Κρίσιμα ο οδηγός

Σοβαρό τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο- Όχημα προσέκρουσε σε κιγκλίδωμα - Κρίσιμα ο οδηγός

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (7/2) στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου στο ύψος της Γεροσκήπου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 16:15 το απόγευμα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, όχημα παρεξέκλινε της πορείας του και προσέκρουσε στο κιγκλίδωμα

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο για την διακομιδή του οδηγού του οχήματος στο νοσοκομείο καθώς και μέλη της τροχαίας Πάφου.

Μέλη της Αστυνομίας βρίσκονται στο σημείο για εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE