«Κλείδωσε» η ώρα της συνάντησης του ΠτΔ με τη Ντι Κάρλο

«Κλείδωσε» η ώρα της συνάντησης του ΠτΔ με τη Ντι Κάρλο

Στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη η αναπληρώτρια ΓΓ των ΗΕ Ρόζμαρι Ντι Κάρλο. Νωρίτερα, και συγκεκριμένα στις 1030 θα δει τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ, σύμφωνα με πηγές που μίλησαν στο ΚΥΠΕ.

Το απόγευμα της Δευτέρας η κ. Ντι Κάρλο θα συναντήσει ομάδα γυναικών στο Λήδρα Πάλας.

Μετά την Λευκωσία η αξιωματούχος των ΗΕ είναι προγραμματισμένο να επισκεφθεί Άγκυρα και Αθήνα.

Χθες ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης εξέφρασε την ετοιμότητά του να παραστεί σε κοινή συνάντηση με την κ. Ντι Κάρλο και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Κύριος στόχος της Κυβέρνησης είναι να εξασφαλίσουμε επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις μας, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την κοινωνία μας ειδικά σε μια περίοδο μεγάλων γεωπολιτικών ανακατατάξεων και προκλήσεων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αγοράς Ηλεκτρισμού που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE