Ένας νεκρός από πυροβολισμούς στις Βρυξέλλες - Στα ύψη η εγκληματικότητα στην πρωτεύουσα της Ευρώπης

Ένας νεκρός από πυροβολισμούς στις Βρυξέλλες - Στα ύψη η εγκληματικότητα στην πρωτεύουσα της Ευρώπης

Ένα άτομο έχασε τη ζωή του μετά από πυροβολισμούς στις Βρυξέλλες ανακοίνωσε την Παρασκευή (7/2) η τοπική εισαγγελία, με το περιστατικό να φέρνει ξανά στο προσκήνιο την αυξανόμενη εγκληματικότητα στη βελγική πρωτεύουσα, η οποία φιλοξενεί επίσης τα κύρια θεσμικά όργανα της Ε.Ε..

«Έγινε πυροβολισμός σήμερα το πρωί στο Άντερλεχτ. Ένα άτομο έχασε τη ζωή του στο περιστατικό. Πιθανότατα συνδέεται με αντίπαλες συμμορίες ναρκωτικών», δήλωσε εκπρόσωπος της εισαγγελίας των Βρυξελλών.

Ο θανατηφόρος πυροβολισμός την Παρασκευή ακολούθησε ένα άλλο περισταστικό την Τετάρτη (5/2) στις Βρυξέλλες, οι οποίες μαστίζονται από τη βία των συμμοριών ναρκωτικών τα τελευταία χρόνια.

Αν και κανείς δεν τραυματίστηκε στο περιστατικό με πυροβολισμούς της Τετάρτης, οδήγησε σε σύντομο κλείσιμο πολλών σταθμών του μετρό των Βρυξελλών καθώς η αστυνομία κυνηγούσε τους υπόπτους.

Η εισαγγελία των Βρυξελλών δήλωσε ότι θα διερευνήσει εάν ο θανατηφόρος πυροβολισμός της Παρασκευής συνδέεται με το περιστατικό νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Κύριος στόχος της Κυβέρνησης είναι να εξασφαλίσουμε επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις μας, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την κοινωνία μας ειδικά σε μια περίοδο μεγάλων γεωπολιτικών ανακατατάξεων και προκλήσεων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αγοράς Ηλεκτρισμού που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE