ΚΥΠΡΟΣ: Στη φυλακή επιχειρηματίας – Ένοχος για άσεμνη επίθεση σε 16χρονη

ΚΥΠΡΟΣ: Στη φυλακή επιχειρηματίας – Ένοχος για άσεμνη επίθεση σε 16χρονη

Σε άμεση φυλάκιση δύο μηνών, καταδικάστηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, την Πέμπτη (7/2), επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης Κολεγίου στην πρωτεύουσα για άσεμνη και κοινή επίθεση εναντίον 16χρονης.

Στις 20 Οκτωβρίου 2014, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, o ιδιοκτήτης κολεγίου άρπαξε από το μάγουλο την 16χρονη μαθήτρια και προσπάθησε να την φυλήσει.

Η ανήλικη, η οποία φοιτούσε στο κολέγιο που διατηρούσε ο κατηγορούμενος, ανάφερε το περιστατικό σε φιλικό της πρόσωπο και στην συνέχεια στην οικογένειά της, μετά από προτροπή.

Μετά, έγινε καταγγελία στην Αστυνομία και η υπόθεση καταχωρήθηκε στο δικαστήριο. Ο κατηγορούμενος αρνείτο ενοχή.

Το δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης 2 μηνών στον επιχειρηματία, για την κατηγορία της άσεμνης επίθεσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: «Κοινός στόχος των 27 η στρατηγική αυτονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

ΠτΔ: «Κοινός στόχος των 27 η στρατηγική αυτονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

Τη σημασία της συμπερίληψης αναφοράς στα συμπεράσματα της έκτακτης συνόδου κορυφής πως οι απειλές για την ασφάλεια της Ευρώπης δεν περιορίζονται στη Ρωσία, υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.