ΑΚΕΛ: Συνήλθε η Κεντρική Επιτροπή – Ενέκρινε έγγραφο ενόψει ευρωεκλογών

ΑΚΕΛ: Συνήλθε η Κεντρική Επιτροπή – Ενέκρινε έγγραφο ενόψει ευρωεκλογών

Συνεδρίασε το Σάββατο, 6 Οκτωβρίου 2018, η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, «το Σώμα συζήτησε και ενέκρινε έγγραφο για την κατάσταση και τις εξελίξεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση».

Το έγγραφο ετοιμάστηκε από το Γραφείο Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της ΚΕ του ΑΚΕΛ».

Η συζήτηση και η έγκριση του εγγράφου έγινε στο πλαίσιο της προετοιμασίας του Κόμματος για τις επερχόμενες Εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο που θα πραγματοποιηθούν το Μάιο του 2019.

Πάντως, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο Τάκης Χατζηγεωργίου ολοκληρώνει τη θητεία του στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η εκ νέου διεκδίκηση της μίας έδρας από τον Νεοκλή Συλικιώτη, ενώ το όνομα της Σκεύης Κουκουμά βρίσκεται στο τραπέζι της Κεντρικής Επιτροπής.

Το ΑΚΕΛ δεν θα πει όχι σε υποψηφιότητες εκτός του στενού πυρήνα του κόμματος, με τον Σταύρο Μαλά, ωστόσο, να αρνείται ενδεχόμενο δικής του μάχης.

Α.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θάνατος 17χρονου: Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν οι τέσσερις ανήλικοι - Κατηγορήθηκαν γραπτώς

Θάνατος 17χρονου: Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν οι τέσσερις ανήλικοι - Κατηγορήθηκαν γραπτώς

Οι τέσσερις 17χρονοι που συνελήφθησαν την Κυριακή, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης θανάτου του 17χρονου στον προαύλιο χώρο της Τεχνικής Σχολής Πάφου, θα κατηγορηθούν γραπτώς για τα αδικήματα της πρόκλησης θανάτου λόγω αλόγιστης, απερίσκεπτης ή επικίνδυνης πράξης και ακολούθως θα αφεθούν ελεύθεροι, δήλωσε ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλης Νικολάου.

BEST OF TOTHEMAONLINE