ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκανε επάγγελμα τον εμπρησμό αυτοκινήτων - Συνελήφθη μήνες μετά

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκανε επάγγελμα τον εμπρησμό αυτοκινήτων - Συνελήφθη μήνες μετά

Συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής (5/10) και τέθηκε υπό κράτηση, 45χρονος από την επαρχία Λεμεσού, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις εμπρησμού δύο αυτοκινήτων.

Συγκεκριμένα, ο συλληφθείς φέρεται να ενέχεται σε εμπρησμό αυτοκινήτου, αδίκημα που έγινε στις 27 Μαρτίου, 2018 στη Λεμεσό. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, το αυτοκίνητο, αξίας €17,000 περίπου, βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία του ιδιοκτήτη του και καταστράφηκε ολοσχερώς.

Επίσης, ο 45χρονος φέρεται να εμπλέκεται σε εμπρησμό αυτοκινήτου, όταν στις 11 Αυγούστου, 2018 καταστράφηκε ολοσχερώς από φωτιά, αυτοκίνητο που βρισκόταν έξω από την οικία του ιδιοκτήτη του. Η αξία του αυτοκινήτου ανερχόταν στα €1,000.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αυτός είναι ο νέος Διοικητής της Ειρηνευτικής Δύναμης

Αυτός είναι ο νέος Διοικητής της Ειρηνευτικής Δύναμης

Ο ΓΓ ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωσε σήμερα τον διορισμό του Υποστρατήγου Μοχάμαντ Ασαντουλάχ Μινχαζούλ ‘Αλαμ στη θέση του Διοικητή της Ειρηνευτικής Δύναμης των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο (ΟΥΝΦΙΚΥΠ).

BEST OF TOTHEMAONLINE