To βιολί της η Τουρκία – Νέα navtex δεσμεύει το Αιγαίο

To βιολί της η Τουρκία – Νέα navtex δεσμεύει το Αιγαίο

Τεντώνει το σκοινί κι άλλο η Άγκυρα, δεσμεύοντας, με NAVTEX, την περιοχή από την Εύβοια μέχρι τη Σκύρο.

Όπως αναφέρει το ελλαδικά μέσα ενημέρωσης, με την NAVTEX 0353/18 η Τουρκία δεσμεύει την περιοχή μεταξύ Σκύρου ,Ψαρών και Ευβοίας για άσκηση με πραγματικά πυρά για το διάστημα 7,8, 25-27, 28 ,29 Μαρτίου και για τις 2,3,4, 5,6-10 ,24-26 και 30 Απριλίου .

Σημειώνεται ότι στο χρονικό αυτό διάστημα συμπεριλαμβάνονται η 25η Μαρτίου και το Πάσχα, παραβιάζοντας το μνημόνιο Παπούλια –Γιλμάζ, σύμφωνα με το οποίο αποφεύγονται οι ασκήσεις τις εθνικές και θρησκευτικές εορτές.

Παράλληλα σημειώνεται ότι επικαλύπτονται και περιοχές τις οποίες που έχει ήδη δεσμεύσει η Ελλάδα, με την Άγκυρα να ανεβάζει έτσι το θερμόμετρο.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαρίνος Σιζόπουλος: «Δεν πρόκειται για παραίτηση» - Αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί από την Προεδρία της ΕΔΕΚ

Μαρίνος Σιζόπουλος: «Δεν πρόκειται για παραίτηση» - Αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί από την Προεδρία της ΕΔΕΚ

Σε εκλογές για ανανέωση της ηγεσίας της οδηγείται την 1η Ιουνίου η ΕΔΕΚ, μετά την απόφαση του προέδρου του κόμματος Μαρίνου Σιζόπουλου, της Αναπληρώτριας Προέδρου Μαρίας Βασιλειάδου και των τριών αντιπροέδρων να αποχωρήσουν από την ηγεσία του κόμματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE