Μπουκάρει σε καταστήματα με γυναίκες υπαλλήλους στους Αγίους Αναργύρους, τις απειλεί με μαχαίρι και αρπάζει τις εισπράξεις

Μπουκάρει σε καταστήματα με γυναίκες υπαλλήλους στους Αγίους Αναργύρους, τις απειλεί με μαχαίρι και αρπάζει τις εισπράξεις

Συναγερμός έχει σημάνει τις τελευταίες μέρες στους Αγίους Αναργύρους και σε γειτονικές περιοχές της Δυτικής Αττικής, από τις ληστείες που έχει διαπράξει άγνωστος σε τουλάχιστον τέσσερα καταστήματα τον τελευταίο μήνα.

Κατά πληροφορίες, ο ληστής χρησιμοποιεί την ίδια μεθοδολογία, εντοπίζει δηλαδή καταστήματα που εργάζονται γυναίκες και αφού μπουκάρει σε αυτά, τις απειλεί με χρήση μαχαιριού και αφού αποσπάσει χρήματα από τα ταμεία, εξαφανίζεται στα γύρω στενά.

Στα βίντεο που ακολουθούν, από κάμερες ασφαλείας, διακρίνεται ο δράστης να εισέρχεται σε ένα κατάστημα ρούχων και σε ένα φαρμακείο, να ακινητοποιεί τις υπαλλήλους και να μαζεύει τις εισπράξεις.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.