Μπουκάρει σε καταστήματα με γυναίκες υπαλλήλους στους Αγίους Αναργύρους, τις απειλεί με μαχαίρι και αρπάζει τις εισπράξεις

Μπουκάρει σε καταστήματα με γυναίκες υπαλλήλους στους Αγίους Αναργύρους, τις απειλεί με μαχαίρι και αρπάζει τις εισπράξεις

Συναγερμός έχει σημάνει τις τελευταίες μέρες στους Αγίους Αναργύρους και σε γειτονικές περιοχές της Δυτικής Αττικής, από τις ληστείες που έχει διαπράξει άγνωστος σε τουλάχιστον τέσσερα καταστήματα τον τελευταίο μήνα.

Κατά πληροφορίες, ο ληστής χρησιμοποιεί την ίδια μεθοδολογία, εντοπίζει δηλαδή καταστήματα που εργάζονται γυναίκες και αφού μπουκάρει σε αυτά, τις απειλεί με χρήση μαχαιριού και αφού αποσπάσει χρήματα από τα ταμεία, εξαφανίζεται στα γύρω στενά.

Στα βίντεο που ακολουθούν, από κάμερες ασφαλείας, διακρίνεται ο δράστης να εισέρχεται σε ένα κατάστημα ρούχων και σε ένα φαρμακείο, να ακινητοποιεί τις υπαλλήλους και να μαζεύει τις εισπράξεις.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE