Ο Γιώργος Μοσχούρης που είχε εμπλακεί στη Greek Mafia, το θύμα της εν ψυχρώ δολοφονίας στο Χαλάνδρι

Ο Γιώργος Μοσχούρης που είχε εμπλακεί στη Greek Mafia, το θύμα της εν ψυχρώ δολοφονίας στο Χαλάνδρι

Άγρια εκτέλεση με χαρακτηριστικά μαφιόζικης ενέργειας σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Χαλάνδρι, στη συμβολή των οδών Παπανικολή και Παλαιολόγου, με θύμα τον Γιώργο Μοσχούρη, γνωστό στις αρχές για τη φερόμενη εμπλοκή του στη λεγόμενη Greek Mafia.

Ο Μοσχούρης, σύμφωνα με τις πληροφορίες, είχε μόλις βγει από ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο όταν άγνωστοι που επέβαιναν σε όχημα τον πλησίασαν και τον «γάζωσαν» με καλάσνικοφ. Δέχθηκε πολλαπλούς πυροβολισμούς, αρκετοί εκ των οποίων τον χτύπησαν στο πρόσωπο, προκαλώντας τον ακαριαίο θάνατό του.

Στο σημείο της εκτέλεσης εντοπίστηκαν πολλοί κάλυκες, ενώ λίγο αργότερα βρέθηκε καμένο όχημα στην περιοχή Πάτημα Χαλανδρίου. Εκτιμάται πως πρόκειται για το αυτοκίνητο διαφυγής των δραστών.

Η αστυνομία εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο ξεκαθαρίσματος λογαριασμών εντός του οργανωμένου εγκλήματος, καθώς ο Μοσχούρης είχε επιβιώσει από δολοφονική απόπειρα το 2020 στη Βούλα, έξω από γνωστό ζαχαροπλαστείο. 

Η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Η ΕΛ.ΑΣ. συλλέγει υλικό από κάμερες ασφαλείας και καταθέσεις μαρτύρων για τη σκιαγράφηση της διαδρομής των εκτελεστών.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Συνεδριάζει σήμερα η Κεντρική Επιτροπή-Εκλέγει Αναπληρωτή Πρόεδρο και δύο Αντιπροέδρους

ΕΔΕΚ: Συνεδριάζει σήμερα η Κεντρική Επιτροπή-Εκλέγει Αναπληρωτή Πρόεδρο και δύο Αντιπροέδρους

Ολοκληρώνεται το απόγευμα η εκλογική διαδικασία για την ηγετική πυραμίδα της ΕΔΕΚ, η οποία μετά τις εσωκομματικές εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την 1η Ιουνίου για την εκλογή του νέου Προέδρου του κόμματος, σήμερα τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος που θα συνεδριάσει στις 18.00, στο Ίδρυμα Βάσος Λυσσαρίδης, θα εκλέξουν τον νέο Αναπληρωτή Πρόεδρο και τους δύο Αντιπροέδρους.

BEST OF TOTHEMAONLINE