Λογικό….

Λογικό….

Ο Γιώργος Δώνης προχώρησε σε αρκετές αλλαγές στην «11»άδα του απέναντι στον Ολυμπιακό Λευκωσίας, κάτι που είναι λογικό, διότι ακολουθεί και ματς μεσοβδόμαδα κόντρα στον Ερμή Αραδίππου. Αξίζει να αναφέρουμε πως για λόγους τακτικής έμειναν εκτός αποστολής οι: Γιώργος Εφραίμ, Στάθης Αλωνεύτης, Καρλάο, Ρομπέρτο Λάγο και Βινίσιους.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός θέλει με αυτόν τον τρόπο να δώσει ανάσες σε αυτούς τους ποδοσφαιριστές και να τους έχει ετοιμοπόλεμους για τον αγώνα με τους «φτεροπόδαρους».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Σε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Χρίστος Ορφανίδης, κάνει λόγο για δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το κυπριακό, οι οποίες σύμφωνα με τον βουλευτή, δημιουργήθηκαν μετά τον θάνατο του Τάσσου Παπαδόπουλου.