Απίστευτο τροχαίο - Ηλικιωμένος κτύπησε εθελόντρια που του έκανε σινιάλο να σταματήσει - Στο νοσοκομείο η κοπέλα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Απίστευτο τροχαίο - Ηλικιωμένος κτύπησε εθελόντρια που του έκανε σινιάλο να σταματήσει - Στο νοσοκομείο η κοπέλα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ένα ηλικιωμένος οδηγός δεν υπάκουσε στις υποδείξεις των εθελοντών και τραυμάτισε μια γυναίκα εθελόντρια με το αυτοκίνητο του.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Κυριακής 9/4 στο "Πανελλήνιο" στα Χανιά.

Λόγω του Μαραθώνιου που έγινε στα Χανιά, πολλοί δρόμοι ήταν κλειστοί όπου και απαγορευόταν η διέλευση των οχημάτων.

Ένας ηλικιωμένος οδηγός στο «Πανελλήνιο», ερχόμενος από την Νέα Χώρα, αγνόησε την απαγορευτική κορδέλα μπαίνοντας με το όχημα του μέσα τον δρόμο. Άμεσα δυο εθελόντριες που βρίσκονταν στο σημείο προσπάθησαν να τον σταματήσουν.

Παρά τις υποδείξεις τους, ο ηλικιωμένος οδηγός δεν σταματούσε και συνέχιζε την πορεία του ενώ οι δυο εθελόντριες είχαν μπει μπροστά από το όχημα, με σκοπό ο οδηγός να σταματήσει.

Ο ασυνείδητος οδηγός, όχι μόνο συνέχισε ακάθεκτος την πορεία του, αλλά χτύπησε την μια από τις δύο κοπέλες που επενέβησαν, ρίχνοντας την στο οδόστρωμα και τραυματίζοντας την στην μέση και το χέρι.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μετέφερε την άτυχη κοπέλα στο νοσοκομείο Χανίων.

 

Από flashnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE