Απειλητικό μήνυμα για βόμβα στη Βουλή των Ελλήνων

Απειλητικό μήνυμα για βόμβα στη Βουλή των Ελλήνων

Aπειλητικό προειδοποιητικό μήνυμα για τοποθέτηση βόμβας στη Βουλή των Ελλήνων έγινε λίγο πριν τις 20:30 σήμερα με αποτέλεσμα να επικρατήσει αναστάτωση στο κτίριο και τους γύρω δρόμους.

Συγκεκριμένα, άγνωστοι έστειλαν μήνυμα στο 112 και υποστήριξαν ότι έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός στη Βουλή, χωρίς να δώσουν χρονικό περιθώριο.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως πυροτεχνουργοί και δυνάμεις της Πυροσβεστικής, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί κάποιο ύποπτο αντικείμενο.

Αυτή την ώρα διακόπτεται η κυκλοφορία σε τμήμα της Βασιλίσσης Σοφίας και της Αμαλίας, μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες.

ΝΕΟΤΕΡΟ: Λήξη συναγερμού στη Βουλή - Ολοκληρώθηκε ο έλεγχος από τον σκύλο της ΕΛΑΣ μετά το μήνυμα στο 112 για βόμβα, δεν βρέθηκε κάτι ύποπτο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε αναμονή κρίσιμων εκθέσεων για τις πυρκαγιές - Σενάρια ανασχηματισμού στο τραπέζι του Χριστοδουλίδη

Σε αναμονή κρίσιμων εκθέσεων για τις πυρκαγιές - Σενάρια ανασχηματισμού στο τραπέζι του Χριστοδουλίδη

Η πρόσφατη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη και αφορούσε τις αποζημιώσεις προς τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην ορεινή Λεμεσό, δεν περιορίστηκε μόνο στην εξέταση μέτρων ανακούφισης. Στο παρασκήνιο, επανέρχεται εντονότερα από ποτέ το ενδεχόμενο ενός επικείμενου ανασχηματισμού, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, να διατηρεί όλα τα σενάρια ανοιχτά και να ζητά «πλήρη και τεκμηριωμένη αξιολόγηση» των γεγονότων από τους αρμόδιους φορείς.

BEST OF TOTHEMAONLINE