Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο βιολογικός πατέρας του 3χρονου Άγγελου που κακοποιήθηκε μέχρι θανάτο

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο βιολογικός πατέρας του 3χρονου Άγγελου που κακοποιήθηκε μέχρι θανάτο

Ελεύθερος με όρους αφέθηκε ο βιολογικός πατέρας του 3χρονου Άγγελου που βρήκε τραγικό θάνατο μετά τη φριχτή κακοποίηση από την 26χρονη μητέρα του και τον 44χρονο σύντροφό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, ο νεαρός οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στον ανακριτή και αφού απολογήθηκε αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Ο ίδιος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται και σήμερα στα δικαστήρια εμφανίστηκαν και δύο μάρτυρες υπεράσπισης, η μητέρα του και ένας οικογενειακός φίλος.

«Ο πατέρας αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι το παιδί είχε να το δει δύο χρόνια πριν το τραγικό συμβάν άρα δεν ήταν μαζί του για να το κακοποιήσει. Την πρώτη χρονιά που το έβλεπε δεν το χτύπησε ποτέ», επεσήμανε μεταξύ άλλων η δικηγόρος του, Ελισάβετ Παναγιωτίδου.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE