Απόπειρα φόνου στην Πύλα: Έστησε καρτέρι εναντίον του 49χρονου Ελληνοκύπριου ο δράστης - Δείτε φωτογραφίες από το σημείο
Νέα απόπειρα φόνου εναντίον 49χρονου Ελληνοκύπριου, διαπράχθηκε μετά τις 12:30 τα μεσάνυχτα σήμερα (14/07) στην Πύλα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, οι δύο κοπέλες, που φέρονται να είναι ζευγάρι τα τελευταία δύο χρόνια, είχαν καβγά το απόγευμα της Δευτέρας στο κέντρο του Ηρακλείου, στην πλατεία Λιονταριών.
Κατά την καταγγελία της 20χρονης στους αστυνομικούς, στη διάρκεια του καβγά η 17χρονη την απείλησε ότι θα την σκοτώσει και την άρπαξε από το λαιμό.
Μετά την καταγγελία οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν την 17χρονη και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον της Δικαιοσύνης.
Η Εισαγγελέας άσκησε σε βάρος της ανήλικης ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, σε βαθμό κακουργήματος, όπως επίσης για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και ενδοοικογενειακή απειλή.
ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις