Σήμερα η νεκροτομή για τον άτυχο 17χρονο που «έσβησε» σε αυλή σχολείου – Τι διερευνούν οι Αρχές

Σήμερα η νεκροτομή για τον άτυχο 17χρονο που «έσβησε» σε αυλή σχολείου – Τι διερευνούν οι Αρχές

«Φως» στα αίτια θανάτου του 17χρονου σε αυλή σχολείου στην Πάφο, αναμένεται να δώσει η νεκροτομή στην σορό του άτυχου νεαρού, που θα διενεργήσει σήμερα (29/04) η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα.

Η νενομισμένη νεκροτομή είναι προγραμματισμένη για τις 11:30 το πρωί της Τρίτης στο Νεκροτομείο Λευκωσία. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο φάκελος θα διαβιβασθεί στη Νομική Υπηρεσία για να αποφασίσει κατά πόσο οι τέσσερις ανήλικοι που βρίσκονταν μαζί με τον 17χρονο φέρουν ευθύνη προκειμένου να κατηγορηθούν γραπτώς.

Υπενθυμίζεται πως ο ανήλικος έχασε τις αισθήσεις του μπροστά σε τέσσερεις συνομήλικους του οι οποίοι συνελήφθησαν, κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι. Στο προαύλιο του σχολείου εντοπίστηκαν άδεια φιαλίδια που χρησιμοποιούνται για την επαναγέμιση αναπτήρων.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν στην Αστυνομία οι τέσσερις συνομήλικοι του, λίγο πριν χάσει τις αισθήσεις του, εισέπνευσε αέριο από μπαλόνι το οποίο δευτερόλεπτα προηγουμένως είχε μεταφέρει από γκαζάκι αναπτήρα

Οι Αρχές επίσης διερευνούν κατά πόσο μαζί με το αέριο από τα γκαζάκια έγινε ταυτόχρονα και χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ψήφισε ο Χριστοδουλίδης για τον Πρόεδρο του EPP – Στο πλευρό του και ο Μητσοτάκης – Δείτε φωτογραφίες

Ψήφισε ο Χριστοδουλίδης για τον Πρόεδρο του EPP – Στο πλευρό του και ο Μητσοτάκης – Δείτε φωτογραφίες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ψήφισε σήμερα για τον Πρόεδρο του EPP στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στην Βαλένθια της Ισπανίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE