Πάτρα: Σήμερα η κηδεία της 47χρονης ναυτικού που παρασύρθηκε από φορτηγό - Στον ανακριτή ο πλοίαρχος, ο ύπαρχος και ο υπεύθυνος της εκφόρτωσης του πλοίου

Πάτρα: Σήμερα η κηδεία της 47χρονης ναυτικού που παρασύρθηκε από φορτηγό - Στον ανακριτή ο πλοίαρχος, ο ύπαρχος και ο υπεύθυνος της εκφόρτωσης του πλοίου

Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα συγγενείς και φίλοι στην 47χρονη Παναγιώτα Κονδύλη, την ναυτικό που έχασε τη ζωή της όταν παρασύρθηκε από φορτηγό κατά την εκφόρτωσή του από πλοίο στο λιμάνι της Πάτρας.

Η κηδεία της άτυχης 47χρονης θα τελεστεί στις 12 το μεσημέρι στο Α’ Δημοτικο Νεκροταφείο Πατρών με την οικογένειά της να παρακαλεί αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Η 47χρονη, από το Ίσωμα Τριταίας είχε πιάσει δουλειά ως ναυτικός στο επιβατηγό-οχηματαγωγό Klaudia σημαίας Ιταλίας, στο οποίο έγινε το δυστύχημα, πριν από περίπου ένα χρόνο.

Παράλληλα σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του ανακριτή ο πλοίαρχος, ο ύπαρχος και ο υπεύθυνος της εκφόρτωσης του πλοίου που αντιμετωπίζουν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος.

Ο 44χρονος οδηγός του φορτηγού, με καταγωγή από την Πάτρα, που παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα την 47χρονη ναυτικό αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους χθες, Δευτέρα.

Κατά πληροφορίες, ο οδηγός υποστήριξε πως δεν είδε την άτυχη γυναίκα καθώς βρισκόταν σε «νεκρό» οπτικά σημείο και πως δεν υπήρχε κάποιος από το πλοίο στον καταπέλτη για να επιβλέπει την εκφόρτωση.

Από την πλευρά της η οικογένεια της 47χρονης ζητά απαντήσεις για το δυστύχημα υποστηρίζοντας ότι η ναυτικός τραυματίστηκε θανάσιμα την ώρα που κατέβαινε με τα πόδια τον καταπέλτη του καραβιού προκειμένου να πάρει το αυτοκίνητο της και να κατευθυνθεί στο σπίτι της.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Σε πιο εντατική φάση περνούν οι επαφές για το Κυπριακό, μετά τη μακρά συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, κατά την οποία συμφωνήθηκε οι δύο πλευρές να έχουν πλέον τουλάχιστον μία συνάντηση την εβδομάδα, ακόμη και συχνότερα εφόσον κριθεί αναγκαίο.

BEST OF TOTHEMAONLINE