LIVE Video από την πλατεία του Αγίου Πέτρου - Πέθανε ο Πάπας Φραγκίσκος
Ο Πάπας Φραγκίσκος πέθανε τη Δευτέρα του Πάσχα, 21 Απριλίου 2025, σε ηλικία 88 ετών στην κατοικία του στο Casa Santa Marta, σύμφωνα με ανακοίνωση του Βατικανού.
Σύμφωνα με ανακοίνωση, το έργο «Κατασκευή μιας πρότυπης Τεχνικής Σχολής» στην Επαρχία Λεμεσού χρηματοδοτείται από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης με φορέα υλοποίησης το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας.
Το έργο, προστίθεται, εντάχθηκε στο Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Κύπρου, στον «Άξονα 5: Απασχόληση, Κοινωνική Προστασία, Εκπαίδευση και Ανθρώπινο Δυναμικό», με στόχο να προσφέρει σε μαθητές και εκπαιδευτικούς ένα σύγχρονο, καλά εξοπλισμένο περιβάλλον μάθησης, αυξάνοντας την ικανότητα, την ποιότητα και την ελκυστικότητα της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης στην Κύπρο.
Το έργο βρίσκεται υπό κατασκευή και αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Ιούνιο του 2026, καταλήγει η ανακοίνωση.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις