Την Πέμπτη συνεδρία ΟΛΤΕΚ για πρόταση ΥΠΑΝ - Μετά το Πάσχα ΟΕΛΜΕΚ-ΠΟΕΔ

Την Πέμπτη συνεδρία ΟΛΤΕΚ για πρόταση ΥΠΑΝ - Μετά το Πάσχα ΟΕΛΜΕΚ-ΠΟΕΔ

Την ερχόμενη Πέμπτη θα συνεδριάσει η ΟΛΤΕΚ για τη νέα πρόταση του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΑΝ) για το Νέο Σύστημα Αξιολόγησης Εκπαιδευτικών και Εκπαιδευτικού Έργου, η οποία παραδόθηκε την Μεγάλη Πέμπτη, ενώ οι ΟΕΛΜΕΚ και ΠΟΕΔ θα ορίσουν τις συνεδρίες τους μετά τις διακοπές του Πάσχα, δήλωσαν στο ΚΥΠΕ οι επικεφαλής των τριών εκπαιδευτικών οργανώσεων.

Ο Πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ, Δημήτρης Ταλιαδώρος, ανέφερε ότι η οργάνωση θα συνεδριάσει για το θέμα μετά τις διακοπές του Πάσχα. Πρόσθεσε ότι δεν αποκλείεται η σύγκληση συνεδρίας από κοινού με τις άλλες εκπαιδευτικές οργανώσεις, εάν χρειαστεί, διευκρινίζοντας, την ίδια ώρα, ότι δεν έχει υπάρξει ακόμα επικοινωνία μαζί τους. 

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της ΟΛΤΕΚ, Παναγιώτης Λυσάνδρου, είπε ότι η οργάνωση θα συνεδριάσει την ερχόμενη Πέμπτη για να συζητήσει την πρόταση του Υπουργείου Παιδείας.

Η Πρόεδρος της ΠΟΕΔ, Μύρια Βασιλείου, ανέφερε ότι η οργάνωση δεν θα συνεδριάσει για την πρόταση του Υπουργείου Παιδείας πριν από την εβδομάδα της Διακαινησίμου. Σε ερώτηση του ΚΥΠΕ αν η ΠΟΕΔ θα διαβουλευθεί με τις άλλες εκπαιδευτικές οργανώσεις, η κ. Βασιλείου απάντησε αρνητικά, εξηγώντας ότι διαφέρει το συγκείμενο για την κάθε εκπαιδευτική βαθμίδα.

Παράλληλα, σημείωσε ότι η πρόταση του Υπουργείου Παιδείας θα μελετηθεί από τα συλλογικά όργανα της ΠΟΕΔ, τα οποία θα προχωρήσουν σε εκ νέου εισηγήσεις στη βάση της επικαιροποιημένης πρότασης του Υπουργείου.

Η συνεδρία της ΠΟΕΔ θα οριστεί μετά την Κυριακή του Θωμά, όταν θα έχουν ανοίξει τα σχολεία, είπε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν» - Η νέα προσπάθεια για να ανοίξει ο δρόμος

Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν» - Η νέα προσπάθεια για να ανοίξει ο δρόμος

Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν για να υπάρξει παράθυρο ευκαιρίας στο Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι ο ίδιος θα συνεχίσει να προτάσσει νέες ιδέες και νέες προσεγγίσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE