Άτομα εγκλωβίστηκαν στα οχήματά τους λόγω πτώσης δέντρων – Χρειάστηκε μετακίνηση ηλεκτρικών καλωδίων – Στο νοσοκομείο ένα πρόσωπο

Άτομα εγκλωβίστηκαν στα οχήματά τους λόγω πτώσης δέντρων – Χρειάστηκε μετακίνηση ηλεκτρικών καλωδίων – Στο νοσοκομείο ένα πρόσωπο

Συνολικά Παγκύπρια οι κλήσεις πλησίασαν τις 70. Οι κλήσεις στην Επαρχία Λευκωσίας εξ αφορμής των σφοδρών ανέμων έφτασαν τις 60.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, έγινε ανάκληση προσωπικού των Πυροσβεστικών Σταθμών Λευκωσίας. «Εργαζόμαστε με εννέα (9) συνεργεία και ενισχυθήκαμε από τα οργανωμένα Εθελοντικά σύνολα - Support Cy-ETEA-SOS- Κυπριακή Ομάδα διάσωσης. Ενημερώθηκε η Πολιτική Άμυνα και ανταποκρίνεται».

Η πιο σοβαρή κλήση αφορά πτώση δέντρου με μετακίνηση και ηλεκτρικών καλωδίων της ΑΗΚ σε ιδιωτικά οχήματα και εγκλωβισμό στο ένα όχημα της επιβαίνοντα οδηγού, πλησίον του Υπουργείου Γεωργίας.

Ανταποκρίθηκε ομάδα και όχημα διάσωσης από σταθμούς Λευκωσίας και το άτομο σταθεροποιήθηκε σε συνεργασία με την Υπηρεσία Ασθενοφόρων και με χρήση σανίδας μετακινήθηκε στο ασθενοφόρο για μεταφορά του στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Στο δεύτερο όχημα το οποίο επηρεάστηκε από τη πτώση καλωδίων, προσήλθε η συνεργείο της ΑΗΚ έγινε διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος και ο οδηγός του οχήματος μετακινήθηκε με ασφάλεια.

Νεότερο (20:00): Οι κλήσεις στην Επαρχία Λευκωσίας έφτασαν τις 80. Συνολικά παγκύπρια μέχρι στιγμής περίπου 87.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ο «ρεαλισμός» του ΔΗΣΥ - Οι κρίσιμες στιγμές και το Εθνικό Συμβούλιο της ασυνεννοησίας

Ο «ρεαλισμός» του ΔΗΣΥ - Οι κρίσιμες στιγμές και το Εθνικό Συμβούλιο της ασυνεννοησίας

Τα όσα δήλωσε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε η ηγεσία του κόμματος μαζί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη το απόγευμα της Τρίτης στο προεδρικό, δεν αποτελούν έκπληξη για όσους παρακολουθούν τις εξελίξεις γύρω από το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE