Τροχαίο στη Λεμεσό: Υπέστη διάσειση ο 31χρονος μοτοσικλετιστής - Η κατάσταση της υγείας του

Τροχαίο στη Λεμεσό: Υπέστη διάσειση ο 31χρονος μοτοσικλετιστής - Η κατάσταση της υγείας του

Οδική σύγκρουση συνέβη γύρω στη 1.00 το μεσημέρι, στον δρόμο Λεμεσού-Πλατρών, παρά το χωριό Άλασσα, όπου 31χρονος οδηγός μοτοσικλέτας, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 58χρονος.

Ο 31χρονος μοτοσικλετιστής, ο οποίος έφερε προστατευτικό κράνος ενώ οδηγούσε τη μοτοσικλέτα, μεταφέρθηκε από πλήρωμα ασθενοφόρου στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε ελαφρά τραύματα στο πρόσωπο, ενώ υπέστη και διάσειση.

Κρατήθηκε προληπτικά για νοσηλεία.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η οδική σύγκρουση διερευνώνται από την Αστυνομία, με τον τοπικό Αστυνομικό Σταθμό Λάνιας να συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Η επίλυση του Κυπριακού βασική παράμετρος στην επίτευξη των στόχων των ΗΠΑ στην περιοχή

Λετυμπιώτης: Η επίλυση του Κυπριακού βασική παράμετρος στην επίτευξη των στόχων των ΗΠΑ στην περιοχή

Το θετικό αντίκτυπο που έχει στις προσπάθειες επίλυσης του Κυπριακού η αναβάθμιση της διπλωματικής ευελιξίας της Κυπριακής Δημοκρατία, υπογράμμισε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, κληθείς να σχολιάσει το αποτέλεσμα των επαφών του υπουργού Εξωτερικών στις Ηνωμένες Πολιτείες.

BEST OF TOTHEMAONLINE