Αυστηρό μήνυμα της Αστυνομίας - «Η στολή των μελών μας δεν είναι στόχος, τέτοια φαινόμενα δεν είναι ανεκτά»

Αυστηρό μήνυμα της Αστυνομίας - «Η στολή των μελών μας δεν είναι στόχος, τέτοια φαινόμενα δεν είναι ανεκτά»

Το δικό της μήνυμα στέλνει η Αστυνομία μετά τα σοβαρά περιστατικά βίας που έλαβαν χώρα το περασμένο διάστημα στην Κύπρο.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της «δυστυχώς, κάθε χρόνο επαναλαμβάνονται σκηνές που αμαυρώνουν το μήνυμα της Ανάστασης και δεν αντιπροσωπεύουν το πνεύμα των ημερών.

Κροτίδες και αυτοσχέδιοι εκρηκτικοί μηχανισμοί εκτοξεύονται όχι μόνο στον αέρα, αλλά και εναντίον πολιτών και ανθρώπων που υπηρετούν την κοινωνία.

Αστυνομικοί δέχονται επιθέσεις, τραυματίζονται και τίθεται η ζωή τους σε σοβαρό κίνδυνο.

Το περιστατικό που καταγράφηκε σε βίντεο, στην περιοχή Λειβαδιών, όπου Αστυνομικοί δέχονται επίθεση με κροτίδες, πυροτεχνήματα, πέτρες και άλλα αντικείμενα, κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους, δεν τιμά την κοινωνία και είναι επίθεση εναντίον των αρχών που εργάζονται για την προστασία και την ασφάλεια των πολιτών.

Όπως και το περιστατικό στην περιοχή Λατσιών, όπου μέλη της Αστυνομίας, δέχθηκαν πετροβολισμό από νεαρά πρόσωπα, στην προσπάθειά τους, να παράσχουν ασφάλεια σε όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, το οποίο βρισκόταν σε διαδικασία κατάσβεσης πυρκαγιάς.

Τέτοια φαινόμενα δεν είναι ανεκτά.

Η στολή των μελών μας δεν είναι στόχος, είναι σύμβολο προστασίας, ασφάλειας και νομιμότητας. Τα μέλη της Αστυνομίας είναι και αυτοί άνθρωποι, φίλοι, γείτονες και συγγενείς».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

Για πρώτη φορά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανοίγει την καρδιά του στον Τάσο Θεοδώρου, μέσα από μια εντελώς διαφορετική συνέντευξη.

BEST OF TOTHEMAONLINE