LIKE ONLINE

Η Apple προσφέρει μια μυθική αμοιβή σε όποιον μπορέσει να παραβιάσει το νέο σύστημα τεχνητής νοημοσύνης της

Η Apple προσφέρει μια μυθική αμοιβή σε όποιον μπορέσει να παραβιάσει το νέο σύστημα τεχνητής νοημοσύνης της

Η Apple προσφέρει αμοιβή έως και 1 εκατομμύριο δολάρια σε όποιον καταφέρει να παραβιάσει το νέο σύστημα ασφαλείας της.

Αν θέλετε να αποκτήσετε «εύκολα» και άμεσα 1.000.000 δολάρια, αυτή είναι η ευκαιρία σας. H Apple προσφέρει αυτό το απίστευτο ποσό σε όποιον καταφέρει να ξεπεράσει το νέο εξελιγμένο σύστημα τεχνητής νοημοσύνης της.

Όλοι έχουμε ακούσει πολλά για το Apple Intelligence τους τελευταίους μήνες. Το νέο «χαρτί» της εταιρίας πρόκειται να κάνει την εμφάνιση του την επόμενη εβδομάδα, μαζί με την κυκλοφορία του iOS 18.1 τη Δευτέρα (28/10).

Οι χρήστες iPhone περιμένουν με ανυπομονησία την ενημέρωση λογισμικού, η οποία, σύμφωνα με εταιρία, θα ανοίξει έναν κόσμο «νέων δυνατοτήτων» για τις συσκευές, ενώ ο CEO Tim Cook υποσχέθηκε ότι η νέες δυνατότητες θα «ανεβάσουν τον πήχη για το τι μπορεί να κάνει ένα iPhone».

Οι νέες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης θα επιφέρουν σημαντικές βελτιώσεις στα μηνύματα, το κέντρο ειδοποιήσεων και τις φωτογραφίες σας, καθώς και την εισαγωγή εργαλείων γραφής τεχνητής νοημοσύνης και φωνητικής καταγραφής.

Η Apple έχει μιλήσει πολλές φορές σχετικά με τις ικανότητες του συστήματος AI της, ιδιαίτερα με όσα έχουν να κάνουν με την ασφάλειά του.

Η εταιρία τεχνολογίας εξήγησε ότι το σύστημα AI είναι «σχεδιασμένο για να προστατεύει την ιδιωτικότητά σας σε κάθε βήμα», και παρόλο που «γνωρίζει» τις προσωπικές σας πληροφορίες, δεν συλλέγει καμία από αυτές.

Μάλιστα, η εταιρεία είναι τόσο σίγουρη για το σύστημα ασφαλείας της και την τεχνολογία Private Cloud Compute (PCC) που προσφέρει 1 εκατομμύριο δολάρια (771.500 λίρες) σε όποιον καταφέρει να το σπάσει.

Πηγή: gazzetta.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ανάλυση Wall Street Journal: Σε τεντωμένο σχοινί οι ΗΠΑ - Το άγχος και ο φόβος κυριαρχούν πριν από τις εκλογές

• Κυκλοφοριακό: Θα δούμε τελικά τραμ ή μετρό στην Κύπρο; - Πόσο θα επιλύσει το πρόβλημα

• Wizz Air: Γιορτάζει την Επέτειο του «Όχι» με Αποκλειστική Έκπτωση - Για ποιες ημερομηνίες ισχύει – Όλες οι πληροφορίες

• Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 28 Οκτωβρίου



Στα χαρακώματα ΑΚΕΛ – ΔΗΣΥ Αραδίππου για το αποχετευτικό

Στα χαρακώματα ΑΚΕΛ – ΔΗΣΥ Αραδίππου για το αποχετευτικό

Κόντρα έχει ξεσπάσει στην Αραδίππου μεταξύ των επαρχιακών επιτροπών του ΑΚΕΛ και του ΔΗΣΥ, αναφορικά με το κόστος, ύψους 270 εκατομμυρίων ευρώ (και τους υπεύθυνους που το προκάλεσαν), της Δ΄ φάσης του Αποχετευτικού Συστήματος Λάρνακας, η οποία θα καλύψει τον Δήμο Αραδίππου, τα δημοτικά διαμερίσματα Λιβάδια - Ορόκλινη και την Πύλα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top